dinsdag 26 juni 2012

Nieuwe Blog de wereld in!

Er is de afgelopen tijd veel gebeurd op het gebied van financiële dienstverlening. Maar ook in de wereld er omheen! In de blog deel ik graag ontwikkelingen die u aangaan, kritiek op datgeen wat mij dwars zit en waar u ook wat mee kunt. Kortom een blog vol spanning en wetenswaardigheden die u zullen aanspreken of in ieder geval u aan het denken zullen zetten.

Het kan gaan over een spotje van NN, waarin een nuffig wichtje bewust schade veroorzaakt en het overige verkeer nodeloos in gevaar brengt en bij NN haar schade gelukkig toch kwijt kan. Wie zoek je als klant kun je je dan afvragen!

Het kan gaan over autokredieten, waarvan de consument geen notie heeft wat de gevolgen ervan zijn en wie de rente betaalt. Bijvoorbeeld nu de helft betalen en over twee jaar de andere helft. Dan wel cash afrekenen naturlijk! Wie betaalt de rekening?

Het kan gaan over de advieskosten die financieel adviseurs allemaal gaan rekenen op advisering complexe producten, bijvoorbeeld hypotheken en pensioenen omdat de provisie per 01-01-2013 wordt afgeschaft op die complexe producten en adviseurs helaas niet van de wind leven.

Dat per 1 juli de grens voor financiering met Nationale Hypotheek Garantie omlaag gaat naar een bedrag van € 320.000,-, was € 350.000,-

Kortom voer genoeg! Tot snel.

Armando

Geen opmerkingen:

Een reactie posten